Animatori Petreceri Copii Din Bucuresti

animatori petreceri copiiCool Events inchiriaza animatori la petreceri pentru copii in Bucuresti (artisti profesionisti). Acestia au o mare experienta in lucrul cu cei mici si, un lucru esential, iubesc copiii. Costumati in personaje Disney sau in super-eroi, ei initiaza jocuri instructive si distractive, adaptate varstei piticilor.


Ofertă de sezon:

MOȘ CRĂCIUN + SPIRIDUȘ sau CRĂCIUNIȚĂ  – la doar 200 lei/ora

Bonus !!! Primești gratuit din partea noastra modelaj de baloane


Credem ca rolul unor buni animatori, nu este doar acela de a ii distra pe cei mici, costumati super eroi. Este la fel de important si a-i ajuta sa invete diferite lucruri utile, prin modalitatea lor preferata: joaca.

Asadar, noi organizam evenimente cu animatie pentru copii, cu personaje Disney, in asa fel incat ei sa se bucure si sa se joace, dar sa si afle lucruri noi si interesante.

Animatorii firmei Cool Events sunt artisti profesionisti (actori, pictori). Ei au cunostinte de pedagogie, astfel ca stiu sa gestioneze orice situatie, cu tact si cu zambetul pe buze.

Cool Events ofera spre inchiriere personaje Disney (si nu numai). La orice fel de petreceri pentru copii, in toate sectoarele din Bucuresti, precum si in judetul Ilfov.

Pret inchiriere animatori la petreceri pentru copii

personaje petreceri copiiPretul de inchiriere al unui animator la o petrecere pentru copii in Bucuresti este de 90 lei / ora. Acest pret este valabil pentru comenzi de minim 2 ore. Pentru comenzi de numai o ora, costul este de 120 lei.

In pret sunt incluse pictura pe fata (face painting), jocuri, precum si baloane modelabile.

Tot noi vom aduce si muzica pentru petreceri (pe format CD sau stick). E special aleasa si adaptata varstei copiilor participanti la aniversare.

 

Pentru comenzi de personaje care pot da viata eroilor din basme, desene animate sau filme, la orice petrecere unde sunt prezenti prichindei (aniversare, botez, nunta, etc), in Bucuresti si Ilfov, sau daca doriti informatii suplimentare despre serviciile noastre, va invitam sa ne contactati.

Personaje la petreceri pentru copii in Bucuresti

Actorii nostri pot intra cu talent si mare bucurie in pielea indragitelor personaje, imbracati in costume minunate, profesionale, cu licenta Disney.

In galeria foto de mai jos puteti vedea imagini cu personajele (Disney, din filme sau benzi desenate) interpretate de animatori la petreceri pentru copii: Mickey Mouse si Minnie Mouse, Spiderman, Batman, Alba Ca Zapada, Pirat, Tinkerbell si Peter Pan, Sportacus si Stefania (din Oraselul Lenes), Elsa si Ana (din Frozen), Cenusareasa sau Clown-ita si Clovn, Aurora (Frumoasa din padurea adormita) sau Belle (din Frumoasa si Bestia).

Pictura pe fata si baloane modelabile

In cazul in care inchiriati personaje din echipa Cool Events, veti avea la dispozitie adevarati maestri in pictura pe fata si in modelarea baloanelor.

Culorile folosite de animatori pentru a realiza cu talent desene (picturi pe fata) sunt produse special pentru acest scop.  Noi utilizam doar cele mai bune si mai sigure astfel de produse, de la producatori de prestigiu in domeniu, care nu irita pielea sensibila a celor mici.

Animatori – Cool Events – Galerie Foto

In cele ce urmeaza, va invitam sa vizionati si alte cateva imagini cu animatori din echipa Cool Events Bucuresti. In fotografiile de mai jos ii puteti vedea la lucru, interpretand personaje la petreceri de copii. Specificam ca aceste poze reprezinta in totalitate artisti ai firmei noastre.

Animatori Petreceri Copii Din Bucuresti
5 (99.52%) 913 voturi