Actualizează preferințele cookies

Închiriere Animatori Petreceri Copii în București

Cool Events închiriază animatori petreceri pentru copii în București (artiști profesioniști). Aceștia au o mare experiență în lucrul cu cei mici și, un lucru esențial, iubesc copiii. Costumați în personaje Disney sau în super-eroi, ei inițiază jocuri instructive și distractive, adaptate vârstei piticilor.

Ofertă închiriere animatori copii:

*tarife valabile pentru municipiul Bucuresti

1 personaj – 120 lei / orăinchiriere minim 2 ore


Ofertă valabilă doar în timpul săptămanii:

  2 personaje 2 oredoar 480 lei în loc de 540 lei + mașina de baloane Gratuit


Bonus !!! Primești gratuit din partea noastra modelaj de baloane

Prețuri închiriere animatori la petreceri pentru copii

1 personaj / 1 ora

170 lei

Mickey Mouse si Minnie Mouse, Spiderman, Batman, Alba Ca Zapada, Pirat, Tinkerbell si Peter Pan, Sportacus si Stefania (din Oraselul Lenes), Elsa si Ana (din Frozen), Cenusareasa sau Clown-ita si Clovn, Aurora (Frumoasa din padurea adormita) sau Belle (din Frumoasa si Bestia) + mai multe alte personaje 

1 personaj minim 2 ore

/ 120 lei pe oră

Pretul de inchiriere al unui animator la o petrecere pentru copii in Bucuresti este de 120 lei / ora. Acest pret este valabil pentru comenzi de minim 2 ore. Pentru comenzi de numai o ora, costul este de 170 lei.

Ofertă!!!

1 personaj 5 ore – 480 de lei în loc de 600

Inchireaza acum oricare personaj, un singur personaj pe o durată de 5 ore si primesti o reducere garantata de 120 de lei.

1 personaj 5 ore + mașina de făcut baloane de săpun

480 lei – în loc de 600 lei

Dacă achiztionezi o oferta de închiriere a unui personaj pentru 5 ore împreună cu mașina de făcut baloane îți oferim o reducere de 120 lei.

2 personaje 2 ore + mașina de făcut baloane de săpun

480 lei – în loc de 600 lei

Alege un show de excepție cu animatori profesionisti. 2 personaje pentru petrecerea copilului tău timp de două ore plus mașina de bule.

2 personaje 3 ore + mașina de făcut baloane de săpun

720 lei – în loc de 1000 lei

Timp de 3 ore 2 personaje de poveste vor anima petrecerea copilului. În plus oferim un show magic cu mașina de bule de săpun.

3 personaje 3 ore + mașina de făcut baloane de săpun

1080 lei – în loc de 1330 lei

Preț de 3 ore 3 personaje de poveste vor încânta copii și vor aduce petrecerea pe un tărâm de basm. La acest pachet primești o reducere de 250 de lei.

2 personaje 5 ore

960 lei – în loc de 1200 lei

5 ore de distractie de pomină.  Profită de reducerea de 240 de lei și  închiriaza acum la promoție 2 animatori profesioniști.

2 personaje 5 ore + mașina de făcut baloane de săpun

1060 lei – în loc de 1350 lei

Preț de 5 ore 2 personaje de poveste, animatori profesioniști vor transforma petrecerea  într-o distracție  de neimaginat. La acest pachet primești o reducere de 290 de lei.

 

  • În preț sunt incluse pictură pe față (face painting), jocuri, precum și baloane modelabile.

Pentru comenzi de personaje care pot da viață eroilor din basme, desene animate sau filme, la orice petrecere unde sunt prezenți prichindei (aniversare, botez, nuntă, etc), în București și Ilfov, sau dacă doriți informații suplimentare despre serviciile noastre, va invităm să ne contactați

Credem ca rolul unor buni animatori, nu este doar acela de a ii distra pe cei mici, costumati super eroi. Este la fel de important si a-i ajuta sa invete diferite lucruri utile, prin modalitatea lor preferata: joaca.

Asadar, noi organizam evenimente cu animatie pentru copii, cu personaje Disney, in asa fel incat ei sa se bucure si sa se joace, dar sa si afle lucruri noi si interesante.

Animatorii firmei Cool Events sunt artisti profesionisti (actori, pictori). Ei au cunostinte de pedagogie, astfel ca stiu sa gestioneze orice situatie, cu tact si cu zambetul pe buze.

Cool Events ofera spre inchiriere personaje Disney (si nu numai). La orice fel de petreceri pentru copii, in toate sectoarele din Bucuresti, precum si in judetul Ilfov.

Personajele Cool Events

Actorii noștri pot intră cu talent și mare bucurie în pielea indragitelor personaje, îmbrăcați în costume minunate, profesionale, cu licență Disney.

În galeria foto de mai jos puteți vedea imagini cu personajele (Disney, din filme sau benzi desenate) interpretate de animatori la petreceri pentru copii: Mickey Mouse și Minnie Mouse, Spiderman, Batman, Albă Că Zăpadă, Pirat, Tinkerbell și Peter Pan, Sportacus și Ștefania (din Orășelul Leneș), Elsa și Ana (din Frozen), Cenușăreasa sau Clown-itâ și Clovn, Aurora (Frumoasă din pădurea adormită) sau Belle (din Frumoasa și Bestia).

Rezervă telefonic animatori pentru petreceea copilului tau!

Call Now Button