Protectia datelor personale

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata, Cool Party Events SRL are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra.

Datele dumneavoastra personale pot fi furnizate si catre autoritatile statului roman (Parchet, Politie, instante judecatoresti etc.) doar in conditiile legii si ca urmare a unei cereri expres formulate.

Prin citirea prezentei pagini ati luat la cunostinta faptul ca va sunt garantate drepturile prevazute de lege, respectiv dreptul de informare, dreptul de acces la date, dreptul de interventie, dreptul de opozitie, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale, dreptul de se adresa justitiei in caz de incalcare a drepturilor garantate de Legea 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

Totodata, aveti dreptul de a va opune prelucrarii datelor dumneavoastra personale si de a solicita stergerea totala sau partiala a acestora. Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteti adresa oricand cu o cerere scrisa, datata si semnata la adresa de email contact@cool-events.ro.

Daca ati observat ca unele date personale care va apartin nu sunt corecte, va rugam sa ne contactati pentru a face corecturile necesare.

Protectia datelor personale
3.3 (66.67%) 3 voturi
Call Now Button