Cursuri Actorie Copii Pentru Bucuresti – Cool Events

cursuri actorie copiiCool Events va ofera cursuri de actorie pentru copii, in Bucuresti. Inscrierea la acestea, va avea o foarte mare influenta pozitiva asupra „piticului” dumneavoastra. Prin cursuri de teatru, copiii invata in primul rand sa se exprime liber. Noi le stimulam celor mici spiritul de echipa si, adaptandu-i la cerintele scenei, ne asiguram ca vor dobandi o atitudine degajata, lipsita de emoţii şi in viata de zi cu zi.

Cursurile de actorie pentru copii se desfasoara sub autorizata si atenta indrumare a actritei, profesor universitar Ramona Iacov.

De multe ori, parintii isi pun problema, daca investitia are cu adevarat sens pentru un copil, ce nu va imbratisa meseria de actor. Trebuie sa stiti ca nu toti cei care au urmat cursuri de teatru au devenit actori. Insa, chiar daca nu vor face actorie in viitor, acestea ii vor ajuta pe copii sa-si dezvolte atentia, gandirea, concentrarea, memoria si nu numai. In plus, vor face cunostinta cu un domeniu artistic fascinant.

Cursuri de teatru pentru copii in Bucuresti

cursuri de actorie pentru copii bucurestiCu totii vor avea de castigat din aceasta experienta, pe termen lung, prin perspectiva abilitatilor pe care le vor deprinde. Pentru copii, actoria este una dintre cele mai bune metode de dezvoltare emotionala si cognitiva.

In tariile cu cele mai dezvoltate sisteme de invatamant (Japonia, SUA, Olanda, etc), actoria se regaseste deja, de foarte multi ani in programa scolara. Si acest lucru nu este intamplator.

In Romania (Bucuresti, in cazul nostru) nu s-a pus deloc accent pe acest domeniu, cel putin pana acum. Rezultatul fiind ca, in multe sectoare ce implica prezentare de proiecte sau vorbitul in public, oameni sunt nevoiti sa apeleze acum la profesionisti in aceasta arta.

Important! Momentan, oferta noastra se adreseaza doar gradinitelor, after school-urilor si scolilor din Bucuresti, si este disponibila doar in spatiile acestora.

Iata 10 (dintre multele) motive ca sa va inscrieti copilul la cursuri de actorie

1. Dezvoltare personala

Ii vom invata pe copii sa socializeze in adevaratul sens al cuvantului. Mai exact, vor invata sa-si depaseasca emotiile, sa le controleze si vor deprinde arta de a vorbi in public.

Cursurile de actorie sunt o foarte buna metoda de a combate timiditatea copiilor si de a le pune la lucru creativitatea. Vor invata bunele maniere si politetea, cu ajutorul unor situatii concrete pe care vor sti sa le interpreteze cu sens.

2. Dezvatul de a folosi excesiv tableta, telefonul sau calculatorul

Micutii din generatia de acum, rar mai au parte (asa cum aveam noi) de zilele petrecute în fata blocului jucand Sotron, De-a v-ati ascunselea, Lapte gros, Baba oarba, Ratele și vanatorii sau Flori, fete si băieți. Toate acestea s-au cam pierdut. Odată cu trecerea timpului, tabletele sau telefoanele trecând pe primul loc în viața copiilor.

Prin cursuri de teatru, noi ii motivam pe copii sa renunte la aceste obiceiuri si le redam bucuria de a se juca, cu adevarat. Jocurile pe care le propunem noi la aceste cursuri de actorie pentru copii, reprezinta un element esențial în dezvoltarea lor, atat fizic, dar mai ales emoțional.

Aceste jocuri interactive si competitive, dezvolta atentia, gandirea, concentrarea, memoria si lista poate continua. Inca de la exercitiile introductive in actorie, ii vom vedea pe copii cum incep sa-si foloseasca energia si imaginatia intr-un mod creativ. Astfel, ei invata sa se concentreze, si isi dezvolte atentia distributiva.

3. Dezvoltarea dictiei, a vorbirii si tainele lecturii

Actoria inseamna cultura, mai presus de orice. Ii vom ghida pe copii sa isi vor imbogateasca cultura generala, limbajul si, foarte important, cei ce sunt deja la scoala, vor descoperi placerea de a citi. Cei mici vor invata prin exercitii de dictie, vorbirea corecta a limbi romane si unde este nevoie, corectarea micilor probleme de logopedie. De asemenea, vor invata cum sa memoreze texte, special alese pentru varsta lor.

4. Dezvoltarea increderii in sine

Odata cu multiplele abilitati pe care le vor deprinde la aceste cursuri de teatru, copiii vor dobandi mai multa incredere in ei si in capacitatile lor. Vor invata cum sa-si dezvolte aceasta incredere, prin jocuri speeciale, ce le vor inbunatatii creativitatea, imaginatia si concentrarea. Cursurile de actorie ii vor ajuta pe multi dintre ei, sa devina adevarati lideri mai tarziu.

5. Dezvoltarea abilitatilor de concentrare

Stim foarte bine, ca cei mici, de regula sunt foarte energici si nu stau prea bine la capitolul rabdare. Prin metoda noastra de predare a acestor cursuri de actorie pentru copii, cu jocuri special create, noi ii vom invata cum sa-si canalizeze energia intr-un mod pozitiv, in asa fel incat, sa-si imbunatateasca puterea de concentrare.

6. Invatarea de a-si exprima emotiile si de a le controla

Partea emotionala, in cazul celor mici, este un punct foarte sensibil si important. Timiditatea, in anumite situatii este foarte des intalnita la copii. Noi le vom arata cum sa-si depaseasca emotiile si sa le foloseasca intr-un mod pozitiv. Mai presus, ii vom invata cum sa vorbeasca in public, fara teama.

7. Descoperirea imaginatiei si a creativitatii

Despre copii, cu totii stim ca au foarte multa imaginatie. Este fundamental ca imaginatia lor sa fie indreptata in asa fel incat, sa le dezvolte creativitatea. Asta ii vom ajuta noi sa faca la aceste cursuri de actorie, prin exercitii si activitati specifice.

8. Cei mici invata sa lucreze in echipa cu alti copii

Lucrul in echipa reprezinta o componenta la fel de importanta pentru o dezvoltare sanatoasa a personalitatii. Noi ii invatam cum sa interactioneze intre ei, sa se respecte si sa creeze lucruri pozitive, ajutandu-se unii pe altii.

9. Coordonarea corecta a corpului si a miscarii

In actorie, miscarea te ajuta sa spui mai bine povestea. Micutii trebuie sa stie sa coreleze ceea ce spun cu ceea ce arata privitorilor. Ca artisti, noi stim ca in teatru, daca nu vei arata in conformitate cu ceea ce spui, cei din sala vor fi dezorientati. Trebuie sa ai o pozitie corecta, deschisa la scena, pentru ca altfel nu vei fi credibil. Noi vom transpune aceste lucruri elementare ale scenei la nivelul celor mici. Si vom face acest lucru in asa fel incat, sa le poata intelege usor si intr-un mod placut, chiar distractiv.

Asadar, la aceste cursuri de teatru pentru copii, cei mici vor invata sa-si foloseasca mintea, dar si corpul, in concordanta.

10. Invatarea bunelor maniere

Ca parinti, stiti ca se intampla adesea, ca cei mici sa vina acasa cu deprinderi, nu tocmai frumoase. Daca alegeti sa inscrieti copilul la cursuri de actorie, el va deprinde de asemenea, bunele maniere si politetea. Veti avea mai tarziu, surpriza de a-l vedea mult mai atent la sfaturile dumneavoastra sau ale profesorilor.

Cursuri de actorie pentru copii in Bucuresti pret 150 lei / luna

Noi oferim cursuri de actorie pentru copii in Bucuresti, la un pret foarte avantajos: doar 150 lei / luna. Sunt incluse 4 sedinte, cate una in fiecare saptamana.

Pentru intrebari sau mai multe informatii suplimentare, nu ezitati sa ne contactati.

Cursuri Actorie Copii Pentru Bucuresti – Cool Events
5 (100%) 98 voturi
Call Now Button