Mos Craciun De Inchiriat – Bucuresti

mos craciun de inchiriatMos Craciun de inchiriatactor, la pret de numai 150 lei /ora, pentru Bucuresti. Daca doriti ca dragul mos sa vina si cu un Spiridus sau o Craciunita alaturi de el, pretul de inchiriere al acestora din urma este doar 100 lei / Ora. Atat Craciunita, cat si Spiridusul fac si modelaj din baloane sau face painting, totul fiind inclus in pret.

 


Ofertă de sezon:

MOȘ CRĂCIUN + SPIRIDUȘ sau CRĂCIUNIȚĂ– la doar 200 lei/ora

Bonus !!! Primești gratuit din partea noastra modelaj de baloane


 

Oferta Cool Events este valabila in Bucuresti si in Ilfov, in masura posibilitatii.

Puteti apela la inchiriere Mos Craciun pentru gradinita, scoala, la sebare si nu numai. El vine si acasa, la domiciliu sau la orice alt eveniment la care este asteptat de cei mici.

Copiii asteapta cu nerabdare sa vina Mosul, dar poate la fel de mult isi doresc sa il si vada. Vor sa-l cunoasca, sa-i puna intrebari sau sa-i spuna o poezie. Unii dintre ei, ceva mai poznasi, vor sa traga mosul de barba (ultima parte nu-i prea place). Asa ca, vrem sa va dezvaluim un mister: noi il cunoastem si li-l putem aduce copiilor, de sarbatori.

Inchiriere Mos Craciun – Cool Events, La Prima TV

inchiriere mos craciun

Am avut placerea ca Mos Craciun sa fie invitat la niste oameni foarte frumosi. Cu siguranta ii recunoasteti. O familie superba, ce a inchiriat de la noi. Au avut incredere in seviciile Cool Events si in profesionalismul de care incercam mereu sa dam dovada. Si pentru ca ne-a bucurat foarte mult aceasta frumoasa intalnire, dorim sa va prezentam si voua un crampei din ea, in videoclipul de mai jos.

Mos Craciun de inchiriat vine (in Bucuresti si Ilfov) sa aduca cadouri micutilor. Daca doriti, el poate veni si insotit de ajutoarele lui: Spiridusi, Craciunite si alte personaje din povestile de iarna. Acestea sunt intrepretate de animatori profesionisti.

Daca au fost cuminti, sau poate mai putin, oferiti-le copiilor bucuria de a primi cadouri de la Mosul (in persoana) si de a avea sarbatori exact ca in basme. Pentru rezervarari, informatii suplimentare sau orice alte intrebari, va asteptam sa ne contactati.

 

Mos Craciun De Inchiriat – Bucuresti
5 (99.78%) 461 voturi
Call Now Button