Mos Craciun De Inchiriat – Bucuresti

mos craciun de inchiriatOferta: Mos Craciun de inchiriatactor, la pret de numai 150 ron / H. Daca doriti ca mosul sa vina si cu un Spiridus sau o Craciunita alaturi de el, pretul acestora din urma este doar 85 lei / Ora. Atat Craciunita, cat si Spiridusul fac si modelaj din baloane sau face painting, totul fiind inclus in pret.

Oferta Cool Events este valabila in Bucuresti si in Ilfov, in masura posibilitatii.

Copiii asteapta cu nerabdare venirea lui Mos Craciun, dar poate la fel de mult isi doresc sa il si vada. Vor sa-l cunoasca, sa-i puna intrebari sau sa-i spuna o poezie. Unii dintre ei, ceva mai poznasi, vor sa-l traga de barba (ultima parte nu prea ii place mosului). De asta, vrem sa va dezvaluim un mister: noi il cunoastem si li-l putem aduce copiilor, de sarbatori. Mosul de inchiriat poate veni la gradinita sau la scoala, la sebare. Vine si acasa, la domiciliu sau la orice alt eveniment la care este asteptat de cei mici.

Mos Craciun de inchiriat vine (in Bucuresti si Ilfov) sa aduca cadouri micutilor. Daca doriti, el poate veni si insotit de ajutoarele lui: Spiridusi, Craciunita si alte personaje din povestile de iarna. Acestea sunt intrepretate de animatori profesionisti (actori profesionisti).

Daca au fost cuminti, sau poate mai putin, oferiti-le copiilor bucuria de a primi cadouri de la insusi Mosul si de a avea sarbatori exact ca in basme. Pentru rezervarari, informatii suplimentare sau orice alte intrebari, va asteptam sa ne contactati.

Mos Craciun De Inchiriat – Cool Events, La Prima TV

Am avut placerea sa fim invitati de Craciun si la niste oameni foarte frumosi. O familie superba, ce a avut incredere in seviciile Cool Events si in profesionalismul de care incercam mereu sa dam dovada. Si pentru ca ne-am bucurat foarte mult de aceasta frumoasa intalnire, dorim sa va prezentam si voua un crampei din ea, in videoclipul de mai jos. 

Mos Craciun De Inchiriat – Bucuresti
5 (100%) 335 voturi