Actualizează preferințele cookies

Rolul unui animator la petrecerile pentru copii este de a menține atmosfera. Organizarea de jocuri la o petrecere aduce distracție și entuziasm pentru copii. Știm bine că fiecare copil își dorește o petrecere ca în povești, de care să își aducă aminte toți invitații. După sute de petreceri la care am participat, am făcut un top 10 cu cele mai amuzante și interesante jocuri pentru copii, organizate de animatorii noștri.

Descoperă-le în rândurile următoare:

1. Statuile muzicale

Este unul dintre cele mai îndrăgite jocuri la petreceri. Pornim muzica și începem să dansăm, iar atunci când nimeni nu se așteaptă, animatorul pentru copii va opri muzica. Cât timp muzica este oprită, copiii trebuie să rămână nemișcați, exact ca niște statui. Pentru a fi mai interesant, cine se mișcă poate fi eliminat din joc.

2. Vânătoarea de comori

Cine nu și-a dorit măcar o dată să găsească o comoară? Ei bine, animatorii pentru copii sunt experți în a ascunde diverse obiecte sau mici recompense și încurajează copiii să le găsească, urmând indicii. Garantăm că cei mici vor fi extrem de încântați la găsirea comorii.

3. Karaoke pentru copii

Le oferim copiilor ocazia să cânte și să se distreze la un concurs de karaoke cu piesele lor preferate. Pot cânta chiar în duet sau cor.

4. Profesorul de dans

Din 10 copii, 9 își doresc să fie profesori. Un alt joc iubit de toată lumea. Pe rând, animatorii aleg pe cineva care trebuie să iasă în față și să danseze. Jocul devine tare amuzant atunci când toți ceilalți sunt nevoiți să imite mișcările de dans.

5. Castelul din pahare

Un joc de echipă, organizat de către animatorii pentru copii. Totul este foarte simplu: se împart copiii în echipe, iar fiecare echipă primește câte 10 pahare. Mai apoi, copiii vor trebui să le așeze construind un castel. La bază trebuie să fie patru pahare, următorul etaj fiind format din trei pahar, apoi două și în vârf unul singur.

Prima echipă care reușește să construiască un turn stabil, fără a se dărâma, câștigă.

6. Nu scăpa mingea

Aranjați într-un cerc, fiecare copil trebuie să arunce mingea aleatoriu, altui copil, fără să o scape. Cine nu prinde mingea, este eliminat din joc. Câștigă ultimul rămas.

7. Limbo

Un concurs, în timp ce dansăm?! Sună incredibil, știm. La acest joc, animatorii folosesc o sfoară întinsă orizontal. Copiii, aranjați într-un trenuleț, vor trece pe rând, lăsându-se cât mai pe spate, dansând pe muzica lor preferată. Jocul devine din ce în ce mai greu, cu cât sfoara se va lăsa tot mai jos.

8. Autoportret cu ochii închiși

Tot ce avem nevoie pentru acest joc sunt creioane, foi și o eșarfă. Pe rând, fiecare copil va trebui să-și deseneze autoportretul, legat la ochi. Pentru a câștiga, desenul trebuie să conțină toate elementele (ochi, gură, nas, urechi, păr). Tare amuzant o să fie finalul, când fiecare o să vadă ce a desenat.

9. Cutia misterelor

Animatorul pentru copii alege un număr cât mai mare de obiecte și le pune într-o cutie acoperită cu pânză, astfel încât nimeni să nu poată vedea ce se află înăuntru. Jucătorii trebuie să bage mâna în cutie și să identifice obiectele.

Cine reușește să ghicească cât mai multe obiecte câștigă jocul.

10. Scaunele muzicale

Să nu uităm de scaunele muzicale, cel mai iubit joc de către copii. Fiecare trebuie să danseze în jurul scaunelor. Când muzica se oprește, trebuie să ocupe un loc pe scaun. Cel care nu reușește să ocupe unul, va fi eliminat din joc.

Dansul continuă până când rămâne un singur scaun, câștigător fiind cel care reușește să se așeze primul.

Acesta ar fi topul celor 10 jocuri cele mai iubite de copii, iar ca petrecerea copilului tău să fie una memorabilă, animatorii noștri vor aduce și alte surprize cu ei, cum ar fi modelajul de baloane sau pictura pe față. Firma Cool Events, cu cei mai buni animatori, poate fi chiar la tine acasă! Suntem siguri că te-am convins să rezervi un personaj pentru evenimentul tău. Ne vom ocupa de tot, așa cum știm noi mai bine!

5/5 - (60 votes)
Call Now Button